*

*

vrijdag 6 augustus 2010

*Ben erweer!!!!*

Hallo Allemaal,

Even een berichtje van mij.Ik ben weer thuis.En wat hebben we wat mee gemaakt.
Mijn papieren waren er niet allemaal.Dus ik werd anderhalf uur later geopereerd.Toen ik weer na 4 uur op de kamer kwam.Kwam ik tot de ontdekking dat ik ook een cateter had.Niemand wist hier iets van,en ik weet nu nog niet waarom ik die in had.zelfs de zusters wisten niet waarom???Met zo'n operatie wat ik heb gehad(verklevingen aan de buikwand,darmen,en de eileiders) ,is het niet gebruikelijk  dat je een cateter krijgt. Alles zat op een hoopje.Ik heb zo moeten zeuren om er achter te komen wat er nu precies gedaan was.Dat ik het pas om half 5 wist,en nog steeds heb ik geen specialist gezien,leuk he.Hij had gewoon een briefje bij gevoegt voor de huisarts en dan moet ik over 6/8 weken weer komen.Nou dan weet je wel dat ik echt even uit me slof ga schieten,toch....Moet volgende week naar mijn eigen arts voor de hechtingen te laten verwijderen en dan zal ik ook even met hem een gesprek aangaan.Maar wil me er nu niet te druk overmaken.Het gaat weer de goeie kant op en hoop op een voorspoedig herstel.Ga nu even weer liggen want ja dat scrappen enzo kan ik nu nog even niet;o(
Heb ook al wat kaartjes gekregen en ik vind het helemaal geweldig!!!!!NOG BEDANKT HIERVOOR.

10 opmerkingen:

 1. Hallo Anja,

  Wat een gedoe allemaal! Ik hoop dat het snel beter met je gaat!!
  Je had inderdaad wat gemist, Moon gewoon getrouwd!! Haha!

  Ik hoop snel weer leuke dingetjes van je te zien!

  Liefs Monika

  BeantwoordenVerwijderen
 2. joh wat een toestanden allemaal, maar hopelijk knap je snel weer op, heel veel beterschap

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als je zo iets mee maakt wil je echt wel uit je slof schieten. Ik wens je veel beterschap en dat scrappen komt wel weer. Goed weekend.

  gr Stieneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi anja

  wat een ellende allemaal zeg,ik hoop dat je snel weer opknapt!!

  ik wens je heeeel veel beterschap!!!

  fijn weekend,
  gr regina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou zeg dan wordt je toch ook beroerd ik zou ook uit mijn zlof schieten..hoop dat je snel weer opknapt meid, en graag gedaan;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeetje, wat een toestand allemaal zeg!!
  Doe maar even rustig aan hoor! Het is een hele ingrijp (ik weet het, heb hetzelfde namelijk). Laat je maar lekker vertroetelen hoor!
  Sterkte en beterschap!

  Groetjes, Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tjonge jonge jonge, wat een gedoe allemaal. Laat ze nou gewoon zeggen wat er allemaal is gebeurd, vind dat ze dat van te voren al moeten doen wanneer je geopereerd wordt.
  Concentreer je maar op het beter worden, is veel belangrijker. Maar ik kan mijzelf voorstellen dat je hier boos over bent.
  Fijn dat je wat mooie kaartjes binnen hebt gekregen en dat het ietsjes beter gaat. Heel veel beterschap en doe het lekker rustig aan.

  Groetjes
  Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hai Anja, Nou fijn dat je weer thuis bent na al die toestanden in het ziekenhuis! Hopelijk knap je snel weer op, heel veel sterkte en beterschap gewenst! Liefs Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Anja,

  Wat een gedoe allemaal zeg.. Wel fijn dat je gewoon weer lekker thuis bent! Hoop dat je je gauw weer beter voelt! Is niet niks zo'n operatie. Veel sterkte! En leuk dat je meedoet aan mijn blogcandy!! Wie weet :-)
  Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. tjeempie Anja wat een toestanden. En denk ermaar niet te veel aan. Herstel eerst maar. En dan kun je daarna hier nog effen flink op terug komen. Spaar je krachten en ik denk aan je.

  Groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen