*

*

maandag 14 maart 2011

*Mijn beurs aankopen*

Hallo allemaal,

Als eerste wil ik jullie die mij een berichtje hebben achter gelaten op mijn vorige post.Heel erg bedanken en dat het mij enorm steunt,en helpt om weer door deze rare dagen heen te komen.Dus meiden bedankt!!!
Ik was afgelopen zaterdag met mijn moeder naar de knotsgekke kaarten en scrapdagen geweest in Zwolle.
Nou moet ik eerlijk zeggen,vond het niet zo gezellig en leuk als anders.Maar ben wel geslaagd met mijn aankopen.Wel niet heel veel ,maar ja was ook nog maar net naar de Creabeurs in Hardenberg geweest.En mijn portomonee was nog steeds een beetje leeg,ik zag de bodem dan ook steeds sneller,hihi.
Maar heb het mooie papier gekocht van Maja,en een heel mooi 6x6 paperpad van Prima *Madeline* Heb ook eindelijk mijn Magnolia vintage stans gekregen en nog een paar kantjes.
En ja toen was de bodem van mijn portomonee echt zichtbaar.Nu weer nwe sparen en dan weer op naar de volgende.
Iedereen een fijne week .


11 opmerkingen:

 1. ja ik lees overal dat er niet veel mensen waren. Wat een strop voor de verkopenrs... Maar jij hebt leuke aankopen gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Och wat jammer nou dat je er vrijdag niet was of ik niet zaterdag. Ik was er de hele dag in de kraam bij Berthine. Mooie spulletjes heb je gescoord. Jij kunt weer lekker aan de slag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke aankopen heb je gedaan.
  Wij gaan zaterdag naar den Bosch. Ben benieuwd of het daar drukker is.
  liefs Tessa & Anke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke spullen! veel plezier ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke aankopen gedaan.Je kunt weer lekker aan de slag.
  gr Stieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn vriendin uit Harderwijk gaat ook elk jaar maar ook zij vertelde dat het erg rustig was en niet echt gezellig. Jammer is dat dan. Gelukkig heb je nog wel leuke spulletjes kunnen kopen.
  Groetjes, Trudie.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie spullen heb je gekocht Anja.
  Veel knutsel plezier ermee.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. je hebt erg leuke spullentjes gekocht meis;)
  het hoeft ook niet altijd erg vele te zijn he;) dit zijn in elk geval al super leuek spullen en kijk alweer uit nara je creaties
  liefs chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gave spulletjes heb je gekocht zeg. Ik ga morgen naar Den Bosch, stiekem hoop ik dat het ook niet zo heel druk zal zijn, maar voor de winkeliers is het niet fijn natuurlijk.

  Veel plezier met je nieuwe spullen!

  Groetjes, Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jammer dat de beurs een beetje tegenviel, gisteren in denobsch vond ik hem erg leuk, al waren daar de meningen blijkbaar ook over verdeeld! En je heb toch leuke dingen gescoord, ondanks je beperkte budget.
  bedankt voor je tip over de billendoekjes, iemand had me dat inderdaad ook al verteld, ben het ook nog niet over de inkt eens, maar gelukkig al wel wat goeie tips gehad!

  BeantwoordenVerwijderen