*

*

woensdag 20 juli 2011

* Ik kan gaan Smash(en) *

Hoi allemaal,

Ja, de grootte envelop uit Amerika was vanmorgen bij de post.Dus toen ik thuis kwam van mijn werk en hem op de eettafel in de woonkamer zag liggen sprong ik spontaan een gat in de lucht.Toen zei onze jongste dochter,nou mam doe niet zo idioot je bent net een klein kind, ik moet me gewoon voor je schamen,hihi.
Nou meiden ik kan gaan smashen nu!!! En wat is die nog groot dat(roze) smash boek.Ik neem hem lekker mee op onze vakantie naar Turkije over 4 wk. Dus ik ga er even rustig over na denken.Wat en hoe ik het allemaal in
ga vullen.Weet het al een klein beetje
Hier laat ik even zien wat ik er tot nu toe allemaal van heb.
Hier even 2 linken voor als je mss niet weet wat een Smash book is
http://www.youtube.com/watch?v=_PFsArr4Z1s
http://www.smashstoriesblog.com/

LEUK HE!!!


14 opmerkingen:

  1. Ooh wow, wat geweldig. Ik heb daar toen dat filmpje van gezien en ik was ook meteen helemaal "verliefd" op dat spul. Maar ik heb het nog niet aangeschaft. Ik ben benieuwd naar de uitkomst, je laat het ons vast wel zien. Alvast een fijne vakantie.. en lekker veel foto's maken. Groetjes, Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh leuk! Die van mij is onderweg en zal eerdaags wel arriveren. Wat is dat blauwe ding in dat zakje achteraan? Ik heb ook nog die pen/lijmding besteld, ik heb al de stickers en zo'n klein boekje met tags etc. Leuk he? Ben benieuwd wat je ervan maakt. Hier is alles goed en bij jullie?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ja heel leuk maar wat is smashen???

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Aha ik heb het gezien!! Goh wat leuk!!! WAT LEUK!!! Laatje zien wat je er van maakt, Lijkt me een leuke verslaving!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh jij heb een heel pakket gekocht, ik ben van plan zelf iets te organizeren, heb al een geschikt album in huis. Gaat beter bij m'n budget passen denk ik hahaha (ik word anders namelijk heel hebberig) Ben benieuwd wat je er mee gaat doen.

    groetjes
    Brigitta

    BeantwoordenVerwijderen
  6. krijg de kriebels van het filmpje, leuk! Maar het is dus eigenlijk gewoon een plakboek met van alles wat je bezig houdt en leuk vind? ik hield zo'n boek eigenlijk al bij toen wij vroeger op vakantie gingen naar Frankrij. Dan gingen we een maand lang en plakte ik alles wat ik tegen kwam erin, jeetje wel leuk zeg! Maar denk dat ik dan gewoon een boek met een harde kaft bij de action ga halen en er voor zorg dat ik lijm, plakband en een pen meeneem(zit hier al van alles in haar hoofd te halen hihi). Wij gaan alleen naar Turkije in zo'n all inclussief hotel, dus daar valt weinig in te plakken!
    Vind het wel een super ding om gewoon in mijn dagelijkse leven toe te gaan passen, leuk zeg, net als vroeger maar dan nu!
    Volgens mij begint er een virus naar boven te komen....

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ja ik heb het filmpje ook gezien en dacht net als de desiree net een plakboek maar toch even anders heel erg leuk anja ben ook erg benieuwd wat je er van gaat maken

    je krijgt het nog druk ook je notbook nog maar wel erg leuk

    en ja wij mogen ook zo blij zijn als kinderen toch met iets leuks hi hi

    groetjes roelie S

    BeantwoordenVerwijderen
  8. hoi hoi

    heerlijk he post met deze heeb dingen. Geniet er maar lekker van en ik ben heeeeeel benieuwd wat voor moois je gaat maken.

    gr Thamar

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dat ziet er goed uit! Is dat een soort dagboek dat je ervan maakt ik heb volgens mij zoiets bij Scrapbook Amrika gezien klopt dat. Ben zeer benieuwd! En geniet nog even lekker verder want voordat je het weet mag je van die pubers niets meer hoor haha.
    Groetjes Jolanda.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wow echt super leuk! Ik wil er ook wel eentje bestellen, maar eerst even al mijn swaps afronden en mini notebook maken :D Daarna kan ik hier wel aan gaan beginnen! Bedankt voor de tip :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Zou je me willen zeggen waar je hem besteld hebt? Ik heb ze namelijk gezien op www.scrapyourtrip.com maar ik weer niet of het betrouwbaar is. En wat zijn de verzendkosten ervoor? alvast bedankt!
    Groetjes Lisa

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Anja
    Het ziet er erg bewerkelijk uit. Maar wel mooi hoor. Ik ben nog maar net begonnen met scrapcards maken. Daar ga ik me de komende tijd mee bezig houden. Kom een keertje kijken op mijn blog.

    Groetjes, Machella

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik heb hem nu ook besteld!!! En deze week moet hij komen, want hij is maandag op de post gegaan! Ik kan ook echt niet wachten. En heb er ook nog allemaal spulletjes bij besteld. Vond de verzendkosten wel veel, maar wilde hem zo graag hebben! Ik denk dat ik een filmpje ga maken als ik het pakketje binnen heb. En wil best met je swappen hoor! Heb het wel druk met swaps en postcrossing en mini notebook, maar vind het zo ontzettend leuk! Zeg maar wat je wilt swappen.

    Liefs Lisa

    BeantwoordenVerwijderen