*

*

woensdag 21 september 2011

*En ik ben ook getagd !*


Gisteren was ik even aan het bloggen en toen kwam ik langs het blog van Thamar http://thamarscrap.blogspot.com/ En toen bleek dat ik getagd was door haar. Moest wel eerst even nog een paar blogs langs om uit te zoeken wat hier nu de bedoeling van is.Om elkaar zo mss een beetje meer te leren kennen.
Moet je 10 dingen nog over jezelf vertellen. Nou daar gaan we dan.

1 Dat ik elke morgen behalve in het weekend een uur eerder opsta, samen met een  bakkie senseo om mijn blog en de meeste blogs nog even te bekijken voordat ik ga werken.

2 Dat ik vreselijk veel van mijn 2 dochters hou en dat die ook echt bij mij op de eerste plaats komen.Samen met mijn suriboy(hihi)

3 Dat ik nu ik verder geen paarden (we hadden er 5) meer heb,vreselijk gek ben op ons Pekineesje *Levi*

4 Ik nog elke dag mijn vader mis.Maar dat ik blij ben dat ik zoveel fijne jaren met hem samen onze liefde voor de paardensport heb kunnen delen. En dat ik daar ook geweldig mooie herinneringen aan heb.

5 Ik eigenlijk al sinds het overlijden van mijn vader .In mijn hoofd bezig ben om een boek te gaan schrijven over mijn belevenissen samen met mijn grootste(vader) vriend.Maar dat niet echt durf;o((onzekerheid) De titel heb ik al?

6 Ik eigenlijk  scrappen,haken/breien/borduren etc echt geweldig leuk vind en voor mij een inspannende ontspanning is.Maar dat ik het soms toch te druk heb om tijd ervoor te nemen.

7 Ik er heerlijk van kan genieten als onze 2 meiden weer thuis zijn en wij lekker gezellig samen een bakkie thee met pepernoten en speculaas nemen en hun belevenissen van de dag gaan vertellen.

8 Ik toch eigenlijk heel graag mag schrijven en hoop dat ik daar eens wat meer mee uit de voeten kan komen.

9 Dat ik heel zeker overkom maar best onzeker ben,maar wel met een sterke wil in deze wereld sta.En nu wel eens meer aan mij zelf wil gaan denken.

10 Dat ik heel erg blij ben dat ik het scrappen / bloggen heb ontdekt. En dat het echt een stukje van mijn leven is geworden.En dat ik het erg leuk vind om zoveel blogvriendinnen te hebben,ook al ken ik ze niet allemaal persoonlijk.Ik geniet er echt elke dag van.

Zo dat was het dan,en dan wil ik nu graag het stokje doorgeven aan?
 Inge http://ingescreaties.blogspot.com/
En aan  Mieke http://miekescreaworld.blogspot.com/
En aan Margreet http://margreet-westerling.blogspot.com/
En hoop dan ook dat wij zo meer te weten mogen komen over hun,toch.
Iedereen een fijne dag.

* Lieve Scrapgroetjes Anja*

11 opmerkingen:

 1. Kippenvel van je ontboezemingen-ik kan alleen maar zeggen-DOEN dat boek-ga ervoor-en mooi:je bent ook een beetje verslaafd aan bloggen. Yes-ik ben niet meer de enige! Mooie herfstdag toegewenst met hart&ziel door Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Harstikke leuk dat je mij getagd hebt. Ik moet er even over nadenken wat ik ga vertellen hoor. Ben niet zo gewend om over mijzelf te vertellen hihihi. Fijne dag vandaag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaa Anja, gewoon doen, gewoon lekker van je af schrijven, en dan zie je wel hoe het wordt, al is het alleen maar voor jezelf, en evt je mooie meiden... En 5 paarden.. jeetje, dat waren er wel veel hoor.. leuk dat we nu wat meer over je weten...
  Liefs,
  Kimmie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi hoi

  nou je hebt een mooie tag,leuk om zo van iedereen wat meer te weten.
  En ja ik ben ook blij dat ik een hoop leuke blogvriendinnen erbij heb gekregen.
  Maar een uur eerder opstaan !oef dat toch maar niet. Ik blog vaak savonds en ik plan ook in het voren.

  fijne dag

  gr Thamar

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om dit te lezen Anja en je boek wie weet wat in het vat zit..
  groetjes,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 6. jeetje een boek willen schrijven, joh waarom probeer je het niet gewoon, al is het maar voor jezelf en je familie en het nageslacht. MOcht je veel positieve reacties krijgen dan kan je altijd nog kijken of je het uit gaat geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk om deze dingen over jou te lezen Anja, vind het ook leuk dat je mij getagd heb, mijn scrap vriendin Ans had het ook al gedaan.
  Misschien kunnen we elkaar live ontmoeten op de Krea-doe.

  Groetjes inge

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Pakje ontvangen, helemaal te gek! Daar ga ik leuke dingen mee doen! En wat een mooie tag, hij hangt in mijn hobbykamer hoor! Ik ben in alle haast vergeten een foto te maken van wat ik voor je heb gemaakt, dus als je het goed vindt, dan steel ik even jouw foto's zodra ze erop staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Anja,

  Je kunt altijd proberen met schrijven, je hoeft het nog direct niet openbaar te maken, maar wat je schrijft, heb je alvast op papier staan, en zo komen de resterende herinneringen ook wel, wat zeggen ze altijd, wie schrijft die blijft..wens je heel veel schrijfuurtjes( en hobby uurtjes) toe, groet van Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Bedank Anja dat ik deze van je mag overnemen, ik ga het ook zeker doen. Dat kan nog even duren, want ben net weer terug na een ziekenhuis opname:-(
  Groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Anja, wat hartstikke leuk om wat meer van je te weten en dat boek, volg je hart! You can do it, wanneer ook! Heel fijn weekend, liefs, Tanja

  BeantwoordenVerwijderen