*

*

dinsdag 1 oktober 2013

*YESS....... Groot Nieuws*DMCC wordt DSCC*DT*

Hoi allemaal,


En dan nu eindelijk kan ik vertellen dat het Dutch magnolia chickies challenge blog om getoverd is in een nieuw challenge blog wat vanaf vandaag de naam heeft gekregen Dutch Stamp Chickies challenge blog.
Zoals je kunt lezen is de naam Magnolia eruit en zo kunnen jullie dus vanaf vandaag met allerlei verschillende stempels mits ze zijn ingekleurd mee doen aan deze challenge en alle andere challenges die nog komen gaan.
En vandaag begint de nieuwe challenge ook en het thema is *ALLES MAG BEHALVE EEN KERSTKAART*dat doen we vanaf nu met 2 teams en daar kun je alles hier over lezen.
Vandaag is *Team Number One* die deze challenge doet aan de beurt en ik zit in *Team Number Two*
Dus jullie moet nog eventjes wachten op mijn bijdrage voor het challenge blog.We doen de challenges om de 2 week  dus iedere 1e en de 15e van elke maand komt er een nieuwe challenge.
Ik hoop dat jullie dit net zo leuk vinden als wij en zie jullie dan ook graag op het nieuwe blog

*Lieve Scrapgroetjes Anja*

3 opmerkingen:

 1. Jaaa heb het gezien ohhh zo leuk dat het op deze manier blijft bestaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi hoi

  wat heb je weer mooie creaties gemaakt zeg. is het scrappen nu helemaal voorbij? want dat kon je ook zo goed? Ik zie de laatste tijd alleen maar kaarten bij iedereen en er wordt weinig gescrapt. Maar jij hebt er weer mooie dingen opstaan. doegg

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou Anja Deze Bestie was denk ik niet zo 1.2.3. klaar. Wat een werk, wel prachtig hoor. Gr Wilma

  BeantwoordenVerwijderen