*

*

donderdag 11 december 2014

*Dag 11 *My Bestie Dutch Girls Designs*

Hallo allemaal,

En genieten jullie ook zo van al de DT dames hun kerstkaarten en andere kerstcreatie's.Ik vind het nog steeds elke dag super leuk en ben best nieuwsgierig wat er weer voor iets leuks komt.
Vandaag ben ik dan aan de beurt met een leuke *CHRISTMAS CANDY BOX*


Het patroon heb ik uit een oude Kerst Magnolia Ink gehaald van 2010.Mocht je die misschien hebben de uitleg staat er duidelijk in vermeld.
Zo heb ik de basis box gemaakt van een vel kraft en daar heb ik eerst alle randen van geinkt met distress inkt.Toen heb ik design papier gebruikt en die op het doosje geplakt rond om.Daarna heb ik een gekartelde ronde stans van Nestabilitie gebruikt en dan het ronde gestanste design papier op de achtergrond gemaakt in het midden van de box geplakt en waar ik dan deze leuke kerst Bestie img:029 weer op heb geplakt.Ik heb deze Bestie gekleurd met mijn distressmarkers op aquarelpapier. Nog wat glitter kerstblaadjes en groene takjes, rode besjes erop gedaan.2 leuke rode strikken om de opening en sluiting gemaakt en  zo heb je een leuk kado voor onder de boom.
Ik hoop dat jullie dit weer een leuk idee vonden en zie jullie dan ook allemaal weer gauw op dit geweldige Nederlandse Besties Blog. http://mybestiesdutchgirlsdesigns.blogspot.nl/

Lieve Scrapgroetjes Anja

5 opmerkingen:

 1. Mooi gemaakt!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is ie gaaf geworden meis....leuk zo'n projectje....keigaaf! ik heb die magnolia ink ook nog bewaard dus ik moet ook nog maar eens spitten...blijven leuke bladen.
  liefs van Plony.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is een beauty Anja. Heel mooi.

  Groetjes,
  Nans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi hoi

  Anja wat een topper heb je weer gemaakt
  gr Thamar

  BeantwoordenVerwijderen