*

*

dinsdag 8 september 2009

*Mijn kado's*

Goedemorgen allemaal,
Zoals de meesten van jullie wel weten ,was ik afgelopen zaterdag jarig,yep alweer 38jr.Ik wilde eingelijk mijn verjaardag niet vieren,want ik mis mijn vader nog elke dag en dat was gewoon mijn allerbeste vriend.Maar ja het leven gaat wel verder en mijn zus en mijn broers hadden ook zoiets van kom op gezellig doe,had pap ook gewild.Nou en wat ben ik verwend,echt helemaal te gek.allemaal bloemen,geld voor scrapspulletjes te halen en wat ik nou echt zo leuk vond is dat ik een pakje kreeg met daarin post van *Joke*( Scrapmusje),echt zo supergaaf.Ga nu over het net surfen om een Big shot of een Cuttlebug uit te zoeken en heb nog een paar dingen op mijn verlanglijst staan,dus dat komt wel goed.


6 opmerkingen:

 1. Ja hoor Anja fijn dat je je verjaardag gevierd hebt. En zo te zien ben je heerlijk verwend. En heb je er toch van kunnen genieten. En wat een leuke spulletjes. Heel veel plezier ermee.

  Liefs Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh jee, dat wist ik niets dat je jarig was. Nog van harte gefeliciteerd. En wat ben je lekker verwend zeg met al die mooie bloemen en hobbyspulletjes... geniet er maar lekker van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog gefeliciteerd met je verjaardag Anja!
  Je hebt leuke kadootjes ontvangen zeg!
  Veel scrapplezier ermee!

  Groetjes, Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Anja wow wat een mooie bloemen heb je gehad zeg,dat is genieten en op je onderste foto ziet erook goed uit,lekker hoor,kun je fijn knutselen en gaaf dat je binnekort een stansmachientje hebt,groetjes Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja het leven is hard Anja,als een lief mens er niet meer is,dan mis je dat zo deze dagen.
  Ik vind het heel fijn dat je zus en broers je toch steunen,en zeg kom op meis pa is erbij
  hij kijk alleen van boven.
  maar ik begrijp het heel erg hoor dat je er geen behoefte aan had, feest nee.
  Nog gefeliciteerd hoor meis.
  en heel veel sterkte .

  Knuf Riet.x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. nog gefeliciteerd Anja.Leuke kadootjes heb je gehad,Groetjes Nora

  BeantwoordenVerwijderen