*

*

maandag 14 september 2009

Ontmoeting *Frences en Eline Pelinkhof*

Goedemorgen,
Afgelopen Zaterdag ben ik samen met onze oudste dochter naar Emmen(Pipoos) geweest en daar heb ik Frences van het scrapbookforum ontmoet samen met Eline Pelinkhof.Ik vond het zo gaaf om ze eens even in het echgie te ontmoeten.Frences had ik dan al wat vaker gezien.Heb de andere dames van het forum ook even ontmoet,wat ik erg leuk vond.En heb dan ook nog wat leuke spulletjes meegenomen.Voor mij was dit dan ook weer een geslaagde dag.Hier nog een paar foto's.4 opmerkingen:

 1. En het was ook leuk om jou weer even te spreken. Twas wel ineens heel vol in de winkel maar wel weer een gezellige boel!
  Hopelijk ben je er de volgende keer ook weer bij.

  groetjes, Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kan me voorstellen dat je een leuke dag hebt gehad! Ik had ze ook wel aan het werk willen zien! Dat blad wat je hebt gekocht wil ik ook, maar kan het hier nog nergens vinden, is het wel los te koop???

  Groetjes Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Anja wat leuk joh en je nieuwe scrappies zijn ook superleuk,veel plezier ermee,groetjes Joke em truste voor straks.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een geluksie zeg, voor mij is het echt te ver weg emmen!ps nog gefeliciteerd met je verjaardag. ik word volgend jaar ook 38, hoe voelt dat om 38 te zijn? hihihi

  BeantwoordenVerwijderen