*

*

woensdag 11 november 2009

*Scrapweekend*

Hallo daar ben ik weer,ben nog niet helemaal de oude,heb een griepje te pakken,bah.Maar dacht kan het niet laten om even te laten weten hoe het was op mijn allereerste * Scrapweekend* met 27 meiden(dames)van het scrapbookforum.We zijn naar Midlaren geweest op een parc van Landal.Hadden uitzicht op het water(Zuidlaardermeer),alleen zondag konden we er niet zoveel van zien omdat het toen behoorlijk mistig was.Maar we hebben echt genoten.Ik ging nu voor het eerst mee.En omdat ik voor het eerst mee ging dacht ik ,ik blijf nog niet slapen,stel je voor dat het me niet beviel.Nou binnen een paar uur dacht ik al oooohhhh.... was ik nou maar blijven slapen.Ben dus gewoon het hele weekend heen en weer gereden voor mij was het zo,n 20 min rijden.Maar damens nogmaals superrr bedankt voor een fijn weekend en ben benwd naar het volgend weekend.Hier zijn nog een paar foto's dan hebben jullie even een indruk van hoe het was,BEREGEZELLIG.In de rij wachten om te gaan eten.
Dit is de beroemde Scrapwrap;-)

4 opmerkingen:

 1. dat lijkt me idd een heeeeel gezellig weekend te zijn geweest

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Anja fijn dat je het zo leuk vond en het reuze naar je zin had,je hebt leuke foto`s ervan gemaakt,het ziet er heel gezellig uit,fijne dag en knap maar weer gauw op,beterschap,groetjes Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoop echt dat ik de volgende keer ook weer mee kan, de gezelligheid straalt van de foto's af!

  Groetjes Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zie er gezellig uit,jammer dat je ziek bent geworden!vind je kaartje hier boven ook prachtig, vind de stempels ook prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen